לןגן

שוקיים בדבש ורוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/09/2017 | 12:39
שוקיים בדבש ורוטב טריאקי

תקציר המתכון: כל מילה ............😛😛😛😛

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה,

  2. 2) מכניסים את השוקיים וגם אותם מטגנים עד להזהבה

  3. 3) מוסיפים את כל השאר, שמים פלטה מתחת מתחת לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי עד להתרככות השוקיים עוף

  4. ואפשר להגיש עם אורז או פירה מה שבא לכם

  5. בתאבון