ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
קציצות בטעם מיזרחי.
-
2
3/4 קילו חזה עוף נקי וחתוך ליטחון עם.......
-
3
1 בצל בינוני.
-
4
2 גזרים.
-
5
1 תפוחי אדמה.
-
6
צרור פיטרוזליה .
-
7
2 גיבעולי סלרי.
-
8
לערבב ולהוסיף.....
-
9
1 ביצה.
-
10
4 כפות קמח מצה.
-
11
1/4 כפית כרכום.
-
12
1/4 כפית מלח.
-
13
1/4 כפית פלפל שחור.
-
14
1/3 כפית כמון.
-
15
1/4 כפית ראס דלחנות .
-
16
תבלין לקציצות .
-
17
1 כף שמן.
-
18
לערבב את כול העיסה ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות....
-
19
רוטב.
-
20
5 שיני שום כתושים.
-
21
2 גמבה אדומה לקוביות או רצועות.
-
22
צרור פיטרוזליה.
-
23
לטגן בסיר את כול מרכיבי הרוטב עם 4 כפות שמן לערבב במשך 7 דקות ..
-
24
לתבל..
-
25
1/2 כפית כרכום.
-
26
כף פפריקה.
-
27
1/4 כפית פלפל שחור.
-
28
1/2 כפית כמון.
-
29
1/2 כפית מרק עוף.
-
30
לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים ולצמצם ל15 דקות .ליצור קציצות בעזרת ידים משומנות לתוך הרוטב לבישול לעוד 20 דקות לכבות ולהגיש בהצלחה אורה....
1
קציצות בטעם מיזרחי.
2
3/4 קילו חזה עוף נקי וחתוך ליטחון עם.......
3
1 בצל בינוני.
4
2 גזרים.
5
1 תפוחי אדמה.
6
צרור פיטרוזליה .
7
2 גיבעולי סלרי.
8
לערבב ולהוסיף.....
9
1 ביצה.
10
4 כפות קמח מצה.
11
1/4 כפית כרכום.
12
1/4 כפית מלח.
13
1/4 כפית פלפל שחור.
14
1/3 כפית כמון.
15
1/4 כפית ראס דלחנות .
16
תבלין לקציצות .
17
1 כף שמן.
18
לערבב את כול העיסה ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות....
19
רוטב.
20
5 שיני שום כתושים.
21
2 גמבה אדומה לקוביות או רצועות.
22
צרור פיטרוזליה.
23
לטגן בסיר את כול מרכיבי הרוטב עם 4 כפות שמן לערבב במשך 7 דקות ..
24
לתבל..
25
1/2 כפית כרכום.
26
כף פפריקה.
27
1/4 כפית פלפל שחור.
28
1/2 כפית כמון.
29
1/2 כפית מרק עוף.
30
לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים ולצמצם ל15 דקות .ליצור קציצות בעזרת ידים משומנות לתוך הרוטב לבישול לעוד 20 דקות לכבות ולהגיש בהצלחה אורה....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים