ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
פטריות שמפיניון ופורטובלו
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לנקות את הכבד טוב טוב,.
-
2
לשטוף במים ולייבש..
-
3
לצלות את הכבד על אש גלויה ..
-
4
במחבת ,בסיר סוטאג׳ לטגן 4 בצלים גדולים פרוסים לרצועות , להוסיף כף גדושה סוכר חום ולאחר כשלוש דקות את הכבד הצלוי , לחתוך את הפטריות ולהוסיף גם אותן ..
-
5
לתבל בכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, כף סילן כף אבקת מרק עוף וכפית כמון..
-
6
להוסיף 3/4 כוס מים רותחים,.
-
7
לבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים ,לקראת סוף הבישול להוסיף את הערמונים ושליש כוס יין , להמשיך ולבשל עוד כרבע שעה .
-
8
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום ..
-
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לנקות את הכבד טוב טוב,.
2
לשטוף במים ולייבש..
3
לצלות את הכבד על אש גלויה ..
4
במחבת ,בסיר סוטאג׳ לטגן 4 בצלים גדולים פרוסים לרצועות , להוסיף כף גדושה סוכר חום ולאחר כשלוש דקות את הכבד הצלוי , לחתוך את הפטריות ולהוסיף גם אותן ..
5
לתבל בכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, כף סילן כף אבקת מרק עוף וכפית כמון..
6
להוסיף 3/4 כוס מים רותחים,.
7
לבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים ,לקראת סוף הבישול להוסיף את הערמונים ושליש כוס יין , להמשיך ולבשל עוד כרבע שעה .
8
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום ..
9
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים