קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לנקות את הכבד טוב טוב,
לשטוף במים ולייבש.
לצלות את הכבד על אש גלויה .
במחבת ,בסיר סוטאג׳ לטגן 4 בצלים גדולים פרוסים לרצועות , להוסיף כף גדושה סוכר חום ולאחר כשלוש דקות את הכבד הצלוי , לחתוך את הפטריות ולהוסיף גם אותן .
לתבל בכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, כף סילן כף אבקת מרק עוף וכפית כמון.
להוסיף 3/4 כוס מים רותחים,
לבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים ,לקראת סוף הבישול להוסיף את הערמונים ושליש כוס יין , להמשיך ולבשל עוד כרבע שעה
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום .
בתאבון ובהצלחה 🌹