לןגן

כבד עוף מקורמל עם ערמונים ופטריות ביין-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 06/07/2017 | 11:36
כבד עוף מקורמל עם ערמונים ופטריות ביין-דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הכבד טוב טוב,

  2. לשטוף במים ולייבש.

  3. לצלות את הכבד על אש גלויה .

  4. במחבת ,בסיר סוטאג׳ לטגן 4 בצלים גדולים פרוסים לרצועות , להוסיף כף גדושה סוכר חום ולאחר כשלוש דקות את הכבד הצלוי , לחתוך את הפטריות ולהוסיף גם אותן .

  5. לתבל בכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, כף סילן כף אבקת מרק עוף וכפית כמון.

  6. להוסיף 3/4 כוס מים רותחים,

  7. לבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים ,לקראת סוף הבישול להוסיף את הערמונים ושליש כוס יין , להמשיך ולבשל עוד כרבע שעה

  8. ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום .

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹