אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

22,384
צפיות

שניצלונים בבצק בירה

המתכון של
שניצלונים בבצק בירה

השניצלונים טעימים ויוצאים רכים מאוד

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג חזה עוף לשניצל, חתוך לרצועות
  • מרכיבים לבלילה
  • 1 ביצה
  • כוס ורבע - כוס וחצי בירה בהירה
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 וחצי כפיות מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה גדולה טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים טוב שלא ייווצרו גושי קמח..


  • 2

    מוסיפים את רצועות העוף לבלילה ומערבבים היטב..


  • 3

    מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכניסים לקירור מינימום 20 דקות. אצלי היה בקירור 3 שעות. ואפשר כל הלילה..


  • 4

    לחמם שמן עמוק ולטגן את רצועות העוף בשמן רותח. חשוב להכניס את השניצלונים בהדרגה ולא את כולם בבת אחת כדי להימנע מהיווצרות גוש בצק..


  • 5

    לטגן עד שהשניצלונים משחימים משני הצדדים. להעביר אותם לצלחת עם נייר סופג..


  • 6

    בעת ההגשה ניתן לטבול את השניצלונים ברוטב צ'ילי מתוק עם שום (של בית יצחק).


1

בקערה גדולה טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים טוב שלא ייווצרו גושי קמח..


2

מוסיפים את רצועות העוף לבלילה ומערבבים היטב..


3

מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכניסים לקירור מינימום 20 דקות. אצלי היה בקירור 3 שעות. ואפשר כל הלילה..


4

לחמם שמן עמוק ולטגן את רצועות העוף בשמן רותח. חשוב להכניס את השניצלונים בהדרגה ולא את כולם בבת אחת כדי להימנע מהיווצרות גוש בצק..


5

לטגן עד שהשניצלונים משחימים משני הצדדים. להעביר אותם לצלחת עם נייר סופג..


6

בעת ההגשה ניתן לטבול את השניצלונים ברוטב צ'ילי מתוק עם שום (של בית יצחק).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים