ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק"ג חזה עוף לשניצל, חתוך לרצועות
-
מרכיבים לבלילה
-
-
כוס ורבע - כוס וחצי בירה בהירה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדולה טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים טוב שלא ייווצרו גושי קמח..
-
2
מוסיפים את רצועות העוף לבלילה ומערבבים היטב..
-
3
מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכניסים לקירור מינימום 20 דקות. אצלי היה בקירור 3 שעות. ואפשר כל הלילה..
-
4
לחמם שמן עמוק ולטגן את רצועות העוף בשמן רותח. חשוב להכניס את השניצלונים בהדרגה ולא את כולם בבת אחת כדי להימנע מהיווצרות גוש בצק..
-
5
לטגן עד שהשניצלונים משחימים משני הצדדים. להעביר אותם לצלחת עם נייר סופג..
-
6
בעת ההגשה ניתן לטבול את השניצלונים ברוטב צ'ילי מתוק עם שום (של בית יצחק).
1
בקערה גדולה טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים טוב שלא ייווצרו גושי קמח..
2
מוסיפים את רצועות העוף לבלילה ומערבבים היטב..
3
מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכניסים לקירור מינימום 20 דקות. אצלי היה בקירור 3 שעות. ואפשר כל הלילה..
4
לחמם שמן עמוק ולטגן את רצועות העוף בשמן רותח. חשוב להכניס את השניצלונים בהדרגה ולא את כולם בבת אחת כדי להימנע מהיווצרות גוש בצק..
5
לטגן עד שהשניצלונים משחימים משני הצדדים. להעביר אותם לצלחת עם נייר סופג..
6
בעת ההגשה ניתן לטבול את השניצלונים ברוטב צ'ילי מתוק עם שום (של בית יצחק).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים