לןגן

שניצלונים בבצק בירה

מאת: מירי גולני, פורסם: 07/05/2017 | 21:14
שניצלונים בבצק בירה

תקציר המתכון: השניצלונים טעימים ויוצאים רכים מאוד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבלילה

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים טוב שלא ייווצרו גושי קמח.

  2. מוסיפים את רצועות העוף לבלילה ומערבבים היטב.

  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכניסים לקירור מינימום 20 דקות. אצלי היה בקירור 3 שעות. ואפשר כל הלילה.

  4. לחמם שמן עמוק ולטגן את רצועות העוף בשמן רותח. חשוב להכניס את השניצלונים בהדרגה ולא את כולם בבת אחת כדי להימנע מהיווצרות גוש בצק.

  5. לטגן עד שהשניצלונים משחימים משני הצדדים. להעביר אותם לצלחת עם נייר סופג.

  6. בעת ההגשה ניתן לטבול את השניצלונים ברוטב צ'ילי מתוק עם שום (של בית יצחק)