ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2-1/4 קילו לוביה של סנפרוס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הפרגיות מתבלים ב-כמון. כורכום. קימל. סילאן. פפריקה חריפה/ מתוקה.שום כתוש. מערבבים היטב ומניחים במקרר אפילו 3 שעות .
-
2
ואחר מכניסים לתנור. להזהבה יפה.
-
3
הלוביה .
-
4
בסיר קוצצים שיני שום .
-
5
מתבלים בכורכום. מלח. יאנסון מניחים את הלוביה ומבשלים בישול קצר עם כוס מים .
-
6
להגשה .
-
7
מניחים את הפרגיות בצלחת לצד הלוביה המבושלת. ומפזרים מעל הצלחת שומשום ולימון .
1
את הפרגיות מתבלים ב-כמון. כורכום. קימל. סילאן. פפריקה חריפה/ מתוקה.שום כתוש. מערבבים היטב ומניחים במקרר אפילו 3 שעות .
2
ואחר מכניסים לתנור. להזהבה יפה.
3
הלוביה .
4
בסיר קוצצים שיני שום .
5
מתבלים בכורכום. מלח. יאנסון מניחים את הלוביה ומבשלים בישול קצר עם כוס מים .
6
להגשה .
7
מניחים את הפרגיות בצלחת לצד הלוביה המבושלת. ומפזרים מעל הצלחת שומשום ולימון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים