ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
-
קופסא עגבניות שרי צבעוניות
-
-
-
לתיבול
-
חצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור , חצי כפית כורכום , חצי כף אבקת מרק עוף .
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחצות כל חתיכה של חזה עוף לשניים, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במעט שמן זית עד להזהבה קלה. .
-
2
לאחר מכן להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולהכניס את הפטריות השלמות ולטגן אותם מעט. .
-
3
לאחר שהפטריות מטוגנות להוסיף את העגבניות שרי ושיני שום שלמות ולטגן כ-5 דקות. .
-
4
לתבל הכל בחצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור , חצי כפית כורכום וחצי כף אבקת מרק עוף . לערבב היטב ולשפוך 3/4 כוס מים רותחים. לערבב ולהניח לזה לרתוח. .
-
5
לאחר שהגיע לרתיחה להוסיף את החזה עוף למחבת ולערבב. להניח להכל לרתוח יחד כ-2 דקות. .
-
6
בקערית נפרדת לשים כף גדושה קורנפלור וחצ כוס מים קרים - לערבב היטב לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה למחבת ולערבב תוך כדי . .
-
7
לבשל כעוד 2 דקות. להגיש חם ומעל לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה ן-3 גבעולים בצל ירוק לקישוט. .
-
8
בתאבון !.
1
לחצות כל חתיכה של חזה עוף לשניים, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במעט שמן זית עד להזהבה קלה. .
2
לאחר מכן להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולהכניס את הפטריות השלמות ולטגן אותם מעט. .
3
לאחר שהפטריות מטוגנות להוסיף את העגבניות שרי ושיני שום שלמות ולטגן כ-5 דקות. .
4
לתבל הכל בחצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור , חצי כפית כורכום וחצי כף אבקת מרק עוף . לערבב היטב ולשפוך 3/4 כוס מים רותחים. לערבב ולהניח לזה לרתוח. .
5
לאחר שהגיע לרתיחה להוסיף את החזה עוף למחבת ולערבב. להניח להכל לרתוח יחד כ-2 דקות. .
6
בקערית נפרדת לשים כף גדושה קורנפלור וחצ כוס מים קרים - לערבב היטב לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה למחבת ולערבב תוך כדי . .
7
לבשל כעוד 2 דקות. להגיש חם ומעל לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה ן-3 גבעולים בצל ירוק לקישוט. .
8
בתאבון !.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים