לןגן

חזה עוף עם פטריות ועגבניות שרי צבעוניות בנוסח איטלקי משגע 😍😍

מאת: ליאת נחמני, פורסם: 06/03/2017 | 21:18
חזה עוף עם פטריות ועגבניות שרי צבעוניות בנוסח איטלקי משגע 😍😍

תקציר המתכון: מנה משגעת מכל הבחינות שלא תרצו לפספס ! 😍😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

לתיבול

לקישוט

אופן הכנה

  1. לחצות כל חתיכה של חזה עוף לשניים, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במעט שמן זית עד להזהבה קלה.

  2. לאחר מכן להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולהכניס את הפטריות השלמות ולטגן אותם מעט.

  3. לאחר שהפטריות מטוגנות להוסיף את העגבניות שרי ושיני שום שלמות ולטגן כ-5 דקות.

  4. לתבל הכל בחצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור , חצי כפית כורכום וחצי כף אבקת מרק עוף . לערבב היטב ולשפוך 3/4 כוס מים רותחים. לערבב ולהניח לזה לרתוח.

  5. לאחר שהגיע לרתיחה להוסיף את החזה עוף למחבת ולערבב. להניח להכל לרתוח יחד כ-2 דקות.

  6. בקערית נפרדת לשים כף גדושה קורנפלור וחצ כוס מים קרים - לערבב היטב לקבלת נוזל חלק ללא גושים ולשפוך בהדרגה למחבת ולערבב תוך כדי .

  7. לבשל כעוד 2 דקות. להגיש חם ומעל לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה ן-3 גבעולים בצל ירוק לקישוט.

  8. בתאבון !