1 כוס מרק ממרק עוף(שמים כף שטוחה מרק עוף בכוס וממלאים במים חמים.
אופן ההכנה
1
1. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..
2
2. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה.
3
3. מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
4
4. להכנת הרוטב: .
5
שמים 2 כפות שמן בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומטגנים עוד שתי דקות, מוסיפים את הסילאן והמרק ממרק העוף ומביאים לרתיחה..
6
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך..
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
1. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..
2
2. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה.
3
3. מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
4
4. להכנת הרוטב: .
5
שמים 2 כפות שמן בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומטגנים עוד שתי דקות, מוסיפים את הסילאן והמרק ממרק העוף ומביאים לרתיחה..
6
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך..