לןגן

קציצות עוף מקורמלות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/03/2017 | 17:45
קציצות עוף מקורמלות

תקציר המתכון: קציצות עוף מקורמלות עם פטריות ובצל😍הכי טעימות שיש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

  2. 2. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה

  3. 3. מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים.

  4. 4. להכנת הרוטב:

  5. שמים 2 כפות שמן בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומטגנים עוד שתי דקות, מוסיפים את הסילאן והמרק ממרק העוף ומביאים לרתיחה.

  6. מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  7. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤