אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,050
צפיות

גליליי שניצל ממולא בבשר עם ערמונים

גליליי שניצל ממולא בבשר עם ערמונים

גליליי שניצל ממולא בבשר בתוספת ערמונים טעם אלוהי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בוקר חמים ונעים לכולם😘
  • מצרפת לכם מתכון וסירטון להכנת
  • מיני רול שניצל ממולא בבשר עם המון בצל וערמונים.
  • קילו שניצל פרוס דק מאוד
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 3 חבילות ערמונים בוואקום
  • נטגן בצל להשחמה מלאה נוסיף את הבשר ונמעך כמו פירה נמתין עד שישנה את צבעו. נוסיף חצי צרור פטרוזיליה ונתבל במלח פלפל וקורט בהרט (הכל לפי הטעם). נניח בצד שיתקרר. @סיון מלול
  • כעת נמלא את השניצל,נגלגל ונסגור עם קיסם שיניים. נטגן בסיר רחב 5 בצלים גדולים להשחמה נוסיף כף סילאן נערבב ונניח את כל השניצלים נטגן קלות מצד אחד לסגירה ושנהפוך אותם נוציא את הקיסמים בעדינות.
  • נערבב בקערה 2 כוסות מים רותחים ונוסיף כורכום, אבקת מרק עוף, קורט קינמון, כמון, פלפל ומלח לפי טעמכם! נערבב נשפר טעמים ונשפוך מעל השניצלים
  • נוסיף ערמונים וניתן להם להתבשל כ-30-40 דק, בהצלחה😘😘😘
אופן ההכנה
  • 1

    בוקר חמים ונעים לכולם😘.


  • 2

    מצרפת לכם מתכון וסירטון להכנת.


  • 3

    מיני רול שניצל ממולא בבשר עם המון בצל וערמונים..


  • 4

    קילו שניצל פרוס דק מאוד.


  • 5

    חצי קילו בשר בקר טחון.


  • 6

    3 חבילות ערמונים בוואקום.


  • 7

    נטגן בצל להשחמה מלאה נוסיף את הבשר ונמעך כמו פירה נמתין עד שישנה את צבעו. נוסיף חצי צרור פטרוזיליה ונתבל במלח פלפל וקורט בהרט (הכל לפי הטעם). נניח בצד שיתקרר. @סיון מלול.


  • 8

    כעת נמלא את השניצל,נגלגל ונסגור עם קיסם שיניים. נטגן בסיר רחב 5 בצלים גדולים להשחמה נוסיף כף סילאן נערבב ונניח את כל השניצלים נטגן קלות מצד אחד לסגירה ושנהפוך אותם נוציא את הקיסמים בעדינות..


  • 9

    נערבב בקערה 2 כוסות מים רותחים ונוסיף כורכום, אבקת מרק עוף, קורט קינמון, כמון, פלפל ומלח לפי טעמכם! נערבב נשפר טעמים ונשפוך מעל השניצלים.


  • 10

    נוסיף ערמונים וניתן להם להתבשל כ-30-40 דק, בהצלחה😘😘😘.


1

בוקר חמים ונעים לכולם😘.


2

מצרפת לכם מתכון וסירטון להכנת.


3

מיני רול שניצל ממולא בבשר עם המון בצל וערמונים..


4

קילו שניצל פרוס דק מאוד.


5

חצי קילו בשר בקר טחון.


6

3 חבילות ערמונים בוואקום.


7

נטגן בצל להשחמה מלאה נוסיף את הבשר ונמעך כמו פירה נמתין עד שישנה את צבעו. נוסיף חצי צרור פטרוזיליה ונתבל במלח פלפל וקורט בהרט (הכל לפי הטעם). נניח בצד שיתקרר. @סיון מלול.


8

כעת נמלא את השניצל,נגלגל ונסגור עם קיסם שיניים. נטגן בסיר רחב 5 בצלים גדולים להשחמה נוסיף כף סילאן נערבב ונניח את כל השניצלים נטגן קלות מצד אחד לסגירה ושנהפוך אותם נוציא את הקיסמים בעדינות..


9

נערבב בקערה 2 כוסות מים רותחים ונוסיף כורכום, אבקת מרק עוף, קורט קינמון, כמון, פלפל ומלח לפי טעמכם! נערבב נשפר טעמים ונשפוך מעל השניצלים.


10

נוסיף ערמונים וניתן להם להתבשל כ-30-40 דק, בהצלחה😘😘😘.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים