לןגן

גליליי שניצל ממולא בבשר עם ערמונים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/02/2017 | 12:16
גליליי שניצל ממולא בבשר עם ערמונים

תקציר המתכון: גליליי שניצל ממולא בבשר בתוספת ערמונים טעם אלוהי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר חמים ונעים לכולם😘

  2. מצרפת לכם מתכון וסירטון להכנת

  3. מיני רול שניצל ממולא בבשר עם המון בצל וערמונים.

  4. קילו שניצל פרוס דק מאוד

  5. חצי קילו בשר בקר טחון

  6. 3 חבילות ערמונים בוואקום

  7. נטגן בצל להשחמה מלאה נוסיף את הבשר ונמעך כמו פירה נמתין עד שישנה את צבעו. נוסיף חצי צרור פטרוזיליה ונתבל במלח פלפל וקורט בהרט (הכל לפי הטעם). נניח בצד שיתקרר. @סיון מלול

  8. כעת נמלא את השניצל,נגלגל ונסגור עם קיסם שיניים. נטגן בסיר רחב 5 בצלים גדולים להשחמה נוסיף כף סילאן נערבב ונניח את כל השניצלים נטגן קלות מצד אחד לסגירה ושנהפוך אותם נוציא את הקיסמים בעדינות.

  9. נערבב בקערה 2 כוסות מים רותחים ונוסיף כורכום, אבקת מרק עוף, קורט קינמון, כמון, פלפל ומלח לפי טעמכם! נערבב נשפר טעמים ונשפוך מעל השניצלים

  10. נוסיף ערמונים וניתן להם להתבשל כ-30-40 דק, בהצלחה😘😘😘