ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
פירורי לחם מוזהבים ען שומשום
אופן ההכנה
-
1
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שהבצל ניהיה שקוף מוסיפים פטריות לכמה דקות טיגון..
-
2
מטבלים את העוף עם מעט פפריקה .מלח.פלפל שחור וכורכום מוסיפים למחבת ומטגנים כ10 דקות עד שהעוף מוכן..
-
3
מוציאים למסננת..
-
4
ממלאים כל טורטיה ומגלגלים מדביקים את הסוף עם קצת קמח ומים..
-
5
טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק לכמה שניות..
1
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שהבצל ניהיה שקוף מוסיפים פטריות לכמה דקות טיגון..
2
מטבלים את העוף עם מעט פפריקה .מלח.פלפל שחור וכורכום מוסיפים למחבת ומטגנים כ10 דקות עד שהעוף מוכן..
3
מוציאים למסננת..
4
ממלאים כל טורטיה ומגלגלים מדביקים את הסוף עם קצת קמח ומים..
5
טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק לכמה שניות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים