לןגן

טורטיות ממולאות חזה עוף ופטריות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 26/10/2016 | 22:49
טורטיות ממולאות חזה עוף ופטריות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שהבצל ניהיה שקוף מוסיפים פטריות לכמה דקות טיגון.

  2. מטבלים את העוף עם מעט פפריקה .מלח.פלפל שחור וכורכום מוסיפים למחבת ומטגנים כ10 דקות עד שהעוף מוכן.

  3. מוציאים למסננת.

  4. ממלאים כל טורטיה ומגלגלים מדביקים את הסוף עם קצת קמח ומים.

  5. טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק לכמה שניות.