ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1/2 ראש כרוב חתוך לרצועות
-
-
1/2 פלפל חריף חתוך לפרוסות עבות
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות ורצועות. שמים את כל הירקות בקערה גדולה מלבד הפלפלים שמים כף מלח ומערבבים משהים למשך שעתיים..
-
2
מעבירים את הירקות לסיר רחב, מוסיפים חומץ, מים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3-4 דקות..
-
3
מכבים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר..
-
4
לאחר שהתקררו מוסיפים את הפלפלים מערבבים מעבירים לצנצנת סוגרים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים לאחר 3 ימים. בתיאבון.
1
שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות ורצועות. שמים את כל הירקות בקערה גדולה מלבד הפלפלים שמים כף מלח ומערבבים משהים למשך שעתיים..
2
מעבירים את הירקות לסיר רחב, מוסיפים חומץ, מים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3-4 דקות..
3
מכבים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר..
4
לאחר שהתקררו מוסיפים את הפלפלים מערבבים מעבירים לצנצנת סוגרים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים לאחר 3 ימים. בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים