לןגן

טורשי- חמוצים עירקיים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/09/2016 | 20:22
טורשי- חמוצים עירקיים

תקציר המתכון: מתכון קל להכנה מתאים לכל ארוחה ולכל אירוח

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים לטרשי

אופן הכנה

  1. שוטפים את הירקות וחותכים לפרוסות ורצועות. שמים את כל הירקות בקערה גדולה מלבד הפלפלים שמים כף מלח ומערבבים משהים למשך שעתיים.

  2. מעבירים את הירקות לסיר רחב, מוסיפים חומץ, מים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3-4 דקות.

  3. מכבים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר.

  4. לאחר שהתקררו מוסיפים את הפלפלים מערבבים מעבירים לצנצנת סוגרים ושומרים במקרר. החמוצים מוכנים לאחר 3 ימים. בתיאבון