2-3 סלקים מקולפים ומבושלים (לא לרכך יותר מדי, צריך להיות קצת קשה)
2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות שמן קנולה
1 לימון סחוט
1 כפית כמון
לפי הטעם פלפל שחור
לפי הטעם מלח
חופן אגוזי מלך קלויים
אופן ההכנה
1
לקרר את הסלקים ולחתוך לקוביות, לשים בקערה, להוסיף את הסלרי והפטרוזליה הקצוצים, את מיץ הלימון, השמן והתבלינים, לערבב היטב, להוסיף את אגוזי המלך הקלויים ולערבב..
2
לטעום ולתקן תיבול אם צריך..
1
לקרר את הסלקים ולחתוך לקוביות, לשים בקערה, להוסיף את הסלרי והפטרוזליה הקצוצים, את מיץ הלימון, השמן והתבלינים, לערבב היטב, להוסיף את אגוזי המלך הקלויים ולערבב..