ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
כף תבלין גריל עוף מוסיף המון
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את החצילים להניח על מסננת לזרות מלח מעל ולהמתין 20 דקות לאחר כן להעביר מסודרים על נייר אפיה..
-
2
למלא שמן עד לחצי המחבת.
-
3
לחמם את השמן.
-
4
לערבב פירורי לחם עם שומשום והתבלין גריל.
-
5
לטבול בביצה פירורי לחם ולטגן .
1
לפרוס את החצילים להניח על מסננת לזרות מלח מעל ולהמתין 20 דקות לאחר כן להעביר מסודרים על נייר אפיה..
2
למלא שמן עד לחצי המחבת.
3
לחמם את השמן.
4
לערבב פירורי לחם עם שומשום והתבלין גריל.
5
לטבול בביצה פירורי לחם ולטגן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים