אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

175
צפיות

סלט קולסלאו

המתכון של
סלט קולסלאו

קרדיט למתכון של אריאלה גולדמן

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כרוב קטן
  • 2 גזרים גדולים
  • 6 כפות חומץ
  • 7 כפות מיונז
  • 1 לימון סחוט
  • 3/4 כף סוכר
  • מלח, פלפל
  • חופן שמיר
אופן ההכנה
  • 1

    פורסים את הכרוב לרצועות דקות עם קולפן מיוחד לכרוב.


  • 2

    מעסים את הכרוב בכפות הידיים ומניחים בקערה. מוסיפים את החומץ ומערבבים טוב. מניחים בצד ל-30 דקות. מסננים את הנוזלים ולוחצים עם הידיים שיצאו כל הנוזלים.


  • 3

    מגרדים את הגזרים על פומפיה גסה .


  • 4

    קוצצים דק את השמיר.


  • 5

    מכניסים לקערה את הכרוב והגזר ומתבלים עם הלימון, מיונז, סוכר, מלח ופלפל - טועמים ומשפרים טעמים.


  • 6

    בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ.


1

פורסים את הכרוב לרצועות דקות עם קולפן מיוחד לכרוב.


2

מעסים את הכרוב בכפות הידיים ומניחים בקערה. מוסיפים את החומץ ומערבבים טוב. מניחים בצד ל-30 דקות. מסננים את הנוזלים ולוחצים עם הידיים שיצאו כל הנוזלים.


3

מגרדים את הגזרים על פומפיה גסה .


4

קוצצים דק את השמיר.


5

מכניסים לקערה את הכרוב והגזר ומתבלים עם הלימון, מיונז, סוכר, מלח ופלפל - טועמים ומשפרים טעמים.


6

בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים