תקציר המתכון: קרדיט למתכון של אריאלה גולדמן
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
פורסים את הכרוב לרצועות דקות עם קולפן מיוחד לכרוב
מעסים את הכרוב בכפות הידיים ומניחים בקערה. מוסיפים את החומץ ומערבבים טוב. מניחים בצד ל-30 דקות. מסננים את הנוזלים ולוחצים עם הידיים שיצאו כל הנוזלים
מגרדים את הגזרים על פומפיה גסה
קוצצים דק את השמיר
מכניסים לקערה את הכרוב והגזר ומתבלים עם הלימון, מיונז, סוכר, מלח ופלפל - טועמים ומשפרים טעמים
בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ