אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

507
צפיות

סלט ירוק סגול ברוטב מתקתק

המתכון של
סלט ירוק סגול ברוטב מתקתק

מתכון של אתי זהבי מתכנית הבישול אמהות מבשלות - עונה 4 שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לסלט
  • חבילה אחת של סלקים בוואקום
  • 2 סוגי חסות חבילה מכל סוג
  • 2-3 אגסים בינוניים
  • חופן אגוזי מלך שבורים זארובי
  • חופן אגוזי פקאן זארובי
  • 3 גבעולים בצל ירוק
  • כוס קוביות קולורבי
  • לרוטב
  • טחינה גולמית רמי לוי
  • 2-3 כפות פונזו
  • מיץ מלימון
  • מלח
  • פלפל לבן -זארובי
  • דבש
  • כוס מים
  • צילי גרוס -זארובי
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך גס את החסות .


  • 2

    לחתוך את הבצל הירוק ולהניח בקערה עם החסה.


  • 3

    לחתוך דק את הסלקים והאגסים ולהוסיף לקערה .


  • 4

    להוסיף את קוביות הקולורבי ואגוזי המלך לקערה.


  • 5

    לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמזוג מעל הסלט .


1

לחתוך גס את החסות .


2

לחתוך את הבצל הירוק ולהניח בקערה עם החסה.


3

לחתוך דק את הסלקים והאגסים ולהוסיף לקערה .


4

להוסיף את קוביות הקולורבי ואגוזי המלך לקערה.


5

לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמזוג מעל הסלט .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים