לןגן

סלט ירוק סגול ברוטב מתקתק

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 11/12/2022 | 13:13
סלט ירוק סגול ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מתכון של אתי זהבי מתכנית הבישול אמהות מבשלות - עונה 4 שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך גס את החסות

  2. לחתוך את הבצל הירוק ולהניח בקערה עם החסה

  3. לחתוך דק את הסלקים והאגסים ולהוסיף לקערה

  4. להוסיף את קוביות הקולורבי ואגוזי המלך לקערה

  5. לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמזוג מעל הסלט