הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת המתכון הזה חמותי ז"ל היתה מכינה כל חג פסח. אני למדתי ממנה ומכינה אותו גם בפסח, הילדים מאד אוהבים אותו.
למלא סיר גדול במים , לבשל את התפוח האדמה בקליפתם, עד שהם מתרככים..
אך לא יותר מידי, לקרר..
לקלף את תפוח האדמה, לחתוך לקוביות בינוניות , לשים בתוך קערה..
בצלוחית קטנה לשים את כל התבלינים לערבב..
לצקת את התבלינים לתפוח האדמה..
לערבב בעדינות כדי לא לרסק את התפוח האדמה. .