תקציר המתכון: את המתכון הזה חמותי ז"ל היתה מכינה כל חג פסח. אני למדתי ממנה ומכינה אותו גם בפסח, הילדים מאד אוהבים אותו.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
למלא סיר גדול במים , לבשל את התפוח האדמה בקליפתם, עד שהם מתרככים.
אך לא יותר מידי, לקרר.
לקלף את תפוח האדמה, לחתוך לקוביות בינוניות , לשים בתוך קערה.
בצלוחית קטנה לשים את כל התבלינים לערבב.
לצקת את התבלינים לתפוח האדמה.
לערבב בעדינות כדי לא לרסק את התפוח האדמה.