לןגן

סלט תפוח אדמה עם הריסה

מאת: מרים הדר, פורסם: 25/10/2022 | 12:51
סלט תפוח אדמה  עם הריסה

תקציר המתכון: את המתכון הזה חמותי ז"ל היתה מכינה כל חג פסח. אני למדתי ממנה ומכינה אותו גם בפסח, הילדים מאד אוהבים אותו.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלא סיר גדול במים , לבשל את התפוח האדמה בקליפתם, עד שהם מתרככים.

  2. אך לא יותר מידי, לקרר.

  3. לקלף את תפוח האדמה, לחתוך לקוביות בינוניות , לשים בתוך קערה.

  4. בצלוחית קטנה לשים את כל התבלינים לערבב.

  5. לצקת את התבלינים לתפוח האדמה.

  6. לערבב בעדינות כדי לא לרסק את התפוח האדמה.