אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • פלפל חריף
  • מלח
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • שום קצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את קוביות הגזר מוציאים ושמים בקערה, מטגנים את רצועות הגמבה ושמים בקערה, מטגנים את קוביות החצילים ושמים בקערה, מטגנים את הפלפל החריף ופורסים לעיגולים שמים בקערה, מוסיפים מלח, שמן זית, מיץ לימון ושום קצוץ מערבבים טועמים ומתקנים תיבול..


1

מטגנים את קוביות הגזר מוציאים ושמים בקערה, מטגנים את רצועות הגמבה ושמים בקערה, מטגנים את קוביות החצילים ושמים בקערה, מטגנים את הפלפל החריף ופורסים לעיגולים שמים בקערה, מוסיפים מלח, שמן זית, מיץ לימון ושום קצוץ מערבבים טועמים ומתקנים תיבול..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים