ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
2 פלפלים ירוקים חריפים קלויים ומנוקים מקליפה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחרוץ עם עם סכין את העגבניות להרתיח סיר מים להוסיף את העבניות לבישול של 15 דקות להשיל את הקליפה.
-
2
ולחתוך לקוביות.
-
3
בסיר לחמם 3 כפות שמן זית לטגן את השום פלפל אדום חתוך לקוביות .
-
4
ופלפל ירוק חריף פרוס מס' דקות .
-
5
להוסיף את העגבניות לתבל פפריקה .
-
6
כמון סוכר ומלח בלהבה קטנה לבשול שעתיים לבדוק טעמים ולהוסיף אם יש צורך לכבות את הגז ולהוסיף כוסברה קצוצה .
1
לחרוץ עם עם סכין את העגבניות להרתיח סיר מים להוסיף את העבניות לבישול של 15 דקות להשיל את הקליפה.
2
ולחתוך לקוביות.
3
בסיר לחמם 3 כפות שמן זית לטגן את השום פלפל אדום חתוך לקוביות .
4
ופלפל ירוק חריף פרוס מס' דקות .
5
להוסיף את העגבניות לתבל פפריקה .
6
כמון סוכר ומלח בלהבה קטנה לבשול שעתיים לבדוק טעמים ולהוסיף אם יש צורך לכבות את הגז ולהוסיף כוסברה קצוצה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים