לוקחים סיר שמים כוס וחצי חומץ , כוס וחצי מים , כף וחצי מלח , כורכום כפית שטוחה , חומר משמר 1/2 כפית , מערבבים הכל עד לרתיחה מוסיפים את הכרובית המפורקת ואת הגזר המקולף והחתוך לעיגולים לא דקים בינוני מכבים את האש מכסים עם המכסה מחכים 10 דקות מוציאים את המכסה ונותנים להתקרר לגמרי ומאחסנים בצנצנת יחד עם הנוזלים .
בקיץ אני מאחסנת את זה במקרר שישמר יותר זמן .
ובחורף שמה בחוץ . .
1
לוקחים סיר שמים כוס וחצי חומץ , כוס וחצי מים , כף וחצי מלח , כורכום כפית שטוחה , חומר משמר 1/2 כפית , מערבבים הכל עד לרתיחה מוסיפים את הכרובית המפורקת ואת הגזר המקולף והחתוך לעיגולים לא דקים בינוני מכבים את האש מכסים עם המכסה מחכים 10 דקות מוציאים את המכסה ונותנים להתקרר לגמרי ומאחסנים בצנצנת יחד עם הנוזלים .
בקיץ אני מאחסנת את זה במקרר שישמר יותר זמן .
ובחורף שמה בחוץ . .