לןגן

חמוצים

מאת: רבקה דעבול, פורסם: 23/07/2015 | 01:20
חמוצים

תקציר המתכון: חמוצים תוצרת בית .

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר שמים כוס וחצי חומץ , כוס וחצי מים , כף וחצי מלח , כורכום כפית שטוחה , חומר משמר 1/2 כפית , מערבבים הכל עד לרתיחה מוסיפים את הכרובית המפורקת ואת הגזר המקולף והחתוך לעיגולים לא דקים בינוני מכבים את האש מכסים עם המכסה מחכים 10 דקות מוציאים את המכסה ונותנים להתקרר לגמרי ומאחסנים בצנצנת יחד עם הנוזלים . בקיץ אני מאחסנת את זה במקרר שישמר יותר זמן . ובחורף שמה בחוץ .