פורסים את החצילים לפרוסות לא דקות ואז לקוביות גדולות, מניחים במסננת ומפזרים מלח. משאירים חצי שעה, סופגים נוזלים ומטגנים בשמן עמוק..
1
במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את העגבניות והפלפל שחתכנו ומבשלים 5 דקות , מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד ריכוך הפלפל, (אם יבש מידי מוסיפים רבע כוס מים רותחים ).מוסיפים את הזיתים והשום ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נטמעים בחצילים..
2
בהצלחה ובאהבה איילת ❤.
0
פורסים את החצילים לפרוסות לא דקות ואז לקוביות גדולות, מניחים במסננת ומפזרים מלח. משאירים חצי שעה, סופגים נוזלים ומטגנים בשמן עמוק..
1
במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את העגבניות והפלפל שחתכנו ומבשלים 5 דקות , מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד ריכוך הפלפל, (אם יבש מידי מוסיפים רבע כוס מים רותחים ).מוסיפים את הזיתים והשום ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נטמעים בחצילים..