לןגן

סלט חצילים ברוטב

מאת: איילת שלמה, פורסם: 13/05/2021 | 14:18
סלט חצילים ברוטב

תקציר המתכון: חצילים ברוטב עגבניות ופלפלים בטעם פיקנטי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות לא דקות ואז לקוביות גדולות, מניחים במסננת ומפזרים מלח. משאירים חצי שעה, סופגים נוזלים ומטגנים בשמן עמוק.

  2. במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את העגבניות והפלפל שחתכנו ומבשלים 5 דקות , מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד ריכוך הפלפל, (אם יבש מידי מוסיפים רבע כוס מים רותחים ).מוסיפים את הזיתים והשום ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נטמעים בחצילים.

  3. בהצלחה ובאהבה איילת ❤