תקציר המתכון: חצילים ברוטב עגבניות ופלפלים בטעם פיקנטי
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
פורסים את החצילים לפרוסות לא דקות ואז לקוביות גדולות, מניחים במסננת ומפזרים מלח. משאירים חצי שעה, סופגים נוזלים ומטגנים בשמן עמוק.
במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את העגבניות והפלפל שחתכנו ומבשלים 5 דקות , מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד ריכוך הפלפל, (אם יבש מידי מוסיפים רבע כוס מים רותחים ).מוסיפים את הזיתים והשום ומערבבים היטב עד שכל התבלינים נטמעים בחצילים.
בהצלחה ובאהבה איילת ❤