ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 סלק מבושלים חתוכים לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מרתיחים את הסלק וחותכים לקוביות. מוסיפים את כל החומרים ללא השקדים ומערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול . מקררים כשעה לפני ההגשה..
-
1
את גפרורי השקדים מטגנים במחבת יבשה כ4 דקות ומערבבים מידי פעם. מפזרים לפני ההגשה על הסלט..
-
2
באהבה איילת ❤.
0
מרתיחים את הסלק וחותכים לקוביות. מוסיפים את כל החומרים ללא השקדים ומערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול . מקררים כשעה לפני ההגשה..
1
את גפרורי השקדים מטגנים במחבת יבשה כ4 דקות ומערבבים מידי פעם. מפזרים לפני ההגשה על הסלט..
2
באהבה איילת ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים