לןגן

סלט סלק

מאת: איילת שלמה, פורסם: 11/03/2021 | 20:41
סלט סלק

תקציר המתכון: סלט סלק בתיבול מעניין ששווה להכין.....

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הסלק וחותכים לקוביות. מוסיפים את כל החומרים ללא השקדים ומערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול . מקררים כשעה לפני ההגשה.

  2. את גפרורי השקדים מטגנים במחבת יבשה כ4 דקות ומערבבים מידי פעם. מפזרים לפני ההגשה על הסלט.

  3. באהבה איילת ❤