ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
סויה, פלפל שחור, חצי כפית מרק בצל , מלח
אופן ההכנה
-
0
לטגן מעט בצל קצוץ , להוסיף פטריות ולטגן עוד תוך ערבוב, להוסיף שומשום ולטגן בערבוב..
-
1
להוסיף גמבה קצוצה ולערבב- לשים לב שלא נדבק ולא נשרף רק צורבים הכל כמה דקות.
-
2
להוסיף סויה ותבלינים ולערבב , אש תמוכה ולסגור כמה דקות ומוכן..
-
3
לכבוד שבת קודש😉.
0
לטגן מעט בצל קצוץ , להוסיף פטריות ולטגן עוד תוך ערבוב, להוסיף שומשום ולטגן בערבוב..
1
להוסיף גמבה קצוצה ולערבב- לשים לב שלא נדבק ולא נשרף רק צורבים הכל כמה דקות.
2
להוסיף סויה ותבלינים ולערבב , אש תמוכה ולסגור כמה דקות ומוכן..
3
לכבוד שבת קודש😉.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים