לןגן

סלט פטריות ובצל

מאת: דיקלה אוחיון, פורסם: 30/12/2020 | 21:43
סלט פטריות ובצל

תקציר המתכון: קל, ובכמה דקות סלט עשיר גם לארוחות חלביות.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן מעט בצל קצוץ , להוסיף פטריות ולטגן עוד תוך ערבוב, להוסיף שומשום ולטגן בערבוב.

  2. להוסיף גמבה קצוצה ולערבב- לשים לב שלא נדבק ולא נשרף רק צורבים הכל כמה דקות

  3. להוסיף סויה ותבלינים ולערבב , אש תמוכה ולסגור כמה דקות ומוכן.

  4. לכבוד שבת קודש😉