ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החציל לקוביות.
-
2
לטגן עם 2 כפות שמן ולהניח על נייר סופג.
-
3
פלפלים קלויים על האש או בתנור .
-
4
קלופים וחתוכים לרצועות.
-
5
להקפיץ את הפטריות החתוכות.
-
6
להוסיף את הפלפלים והחצילים .
-
7
2 שיני שום קצוץ.
-
8
פטרוזיליה קצוצה.
-
9
לתבל מלח פלפל לימון חומץ.
-
10
לערבב בעדינות ולהוסיף אגוזים קצוצים.
1
לחתוך את החציל לקוביות.
2
לטגן עם 2 כפות שמן ולהניח על נייר סופג.
3
פלפלים קלויים על האש או בתנור .
4
קלופים וחתוכים לרצועות.
5
להקפיץ את הפטריות החתוכות.
6
להוסיף את הפלפלים והחצילים .
7
2 שיני שום קצוץ.
8
פטרוזיליה קצוצה.
9
לתבל מלח פלפל לימון חומץ.
10
לערבב בעדינות ולהוסיף אגוזים קצוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים