ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
שימורים של עגבניות מרוסקות של mutti
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לטגן הבצל עד שקיפות.
-
1
לקצוץ את הגמבה קטן ולטגן .
-
2
להוסיף כף פפריקה מתוקה וחצי כפית כמון ולטגן עד שיפתחו הטעמים של התבלינים.
-
3
לקצוץ את השום גס ולהוסיף לטיגון קל של דקה.
-
4
לקלף את החצילים, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לטיגון..
-
5
לקצוץ העגבנייה דק ולהוסיף לטיגון.
-
6
כעבור כמה דק להוסיף את הפחית שימורים של העגבניות המרוסקות.
-
7
לערבב טוב, להוסיף כוס מים ולערבב להביא לרתיחה.
-
8
להעביר לאש הכי נמוכה ולערבב כל הזמן .
-
9
לשפר טעמים פפריקה, מלח, פלפל, סוכרררר.
-
10
בתאבון.
0
לטגן הבצל עד שקיפות.
1
לקצוץ את הגמבה קטן ולטגן .
2
להוסיף כף פפריקה מתוקה וחצי כפית כמון ולטגן עד שיפתחו הטעמים של התבלינים.
3
לקצוץ את השום גס ולהוסיף לטיגון קל של דקה.
4
לקלף את החצילים, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לטיגון..
5
לקצוץ העגבנייה דק ולהוסיף לטיגון.
6
כעבור כמה דק להוסיף את הפחית שימורים של העגבניות המרוסקות.
7
לערבב טוב, להוסיף כוס מים ולערבב להביא לרתיחה.
8
להעביר לאש הכי נמוכה ולערבב כל הזמן .
9
לשפר טעמים פפריקה, מלח, פלפל, סוכרררר.
10
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים