הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסלט פיקנטי שאף פעם לא ניזרק ואם נשאר אז ליזרוק כמה בצעם לעשות שקשוקה שווה
לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות.
להכניס לסיר ולהתחיל לבשל בנתיים.
ליקצוץ את הפילפל ולהוסיף לעגבניות.
כשהנוזלים מתעדים והכל מתרכך .. .
להוסיף את השמן ואת שאר התבלינים.
גם כף סוכר לחומציות ואיזון של הטעם.
ולהנמיך את האש ( כמובן גם את השום.
הקצוץ) לערבב טוב לבשל לפחות עוד 40 דקות למצב ריבתי בהצלחה!! .