אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

551
צפיות

מטבוחה

המתכון של
מטבוחה

סלט פיקנטי שאף פעם לא ניזרק ואם נשאר אז ליזרוק כמה בצעם לעשות שקשוקה שווה

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כמות קילו עגבניות אפשר יותר או פחות
  • לפי הצורך שלכם
  • שתיים שלוש פילפל עם חריפים
  • שמונה שיני שום
  • כף גדושה פפריקה כף שטוחה מלח
  • בערך לפי הטעם
  • חצי כפית פילפל שחור
  • רבע כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות.


  • 2

    להכניס לסיר ולהתחיל לבשל בנתיים.


  • 3

    ליקצוץ את הפילפל ולהוסיף לעגבניות.


  • 4

    כשהנוזלים מתעדים והכל מתרכך .. .


  • 5

    להוסיף את השמן ואת שאר התבלינים.


  • 6

    גם כף סוכר לחומציות ואיזון של הטעם.


  • 7

    ולהנמיך את האש ( כמובן גם את השום.


  • 8

    הקצוץ) לערבב טוב לבשל לפחות עוד 40 דקות למצב ריבתי בהצלחה!! .


1

לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות.


2

להכניס לסיר ולהתחיל לבשל בנתיים.


3

ליקצוץ את הפילפל ולהוסיף לעגבניות.


4

כשהנוזלים מתעדים והכל מתרכך .. .


5

להוסיף את השמן ואת שאר התבלינים.


6

גם כף סוכר לחומציות ואיזון של הטעם.


7

ולהנמיך את האש ( כמובן גם את השום.


8

הקצוץ) לערבב טוב לבשל לפחות עוד 40 דקות למצב ריבתי בהצלחה!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים