לןגן

מטבוחה

מאת: יפה כהן, פורסם: 19/09/2020 | 21:46
מטבוחה

תקציר המתכון: סלט פיקנטי שאף פעם לא ניזרק ואם נשאר אז ליזרוק כמה בצעם לעשות שקשוקה שווה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות

  2. להכניס לסיר ולהתחיל לבשל בנתיים

  3. ליקצוץ את הפילפל ולהוסיף לעגבניות

  4. כשהנוזלים מתעדים והכל מתרכך ..

  5. להוסיף את השמן ואת שאר התבלינים

  6. גם כף סוכר לחומציות ואיזון של הטעם

  7. ולהנמיך את האש ( כמובן גם את השום

  8. הקצוץ) לערבב טוב לבשל לפחות עוד 40 דקות למצב ריבתי בהצלחה!!