2 כוסות קינואה (אני משרה לפני במים רותחים דקה ומסננת) .
3
בסיר לשים מעט שמן, להוסיף את הקינואה, לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים. לסגור מכסה ולבשל על אש נמוכה 20 דקות. .
4
הכנת תלתלי בטטה-.
5
לקלף בטטה שלמה ולשים אותה במים כל הלילה במקרר או לחלופין לשים אותה חצי שעה במי קרח. לסנן לייבש היטב ולטגן אותה 2 דקות במעט שמן במחבת (להיזהר לא לשרוף)..
6
להרכבת הסלט-.
7
בקערה נשים את הקינואה (לצנן לפני). להוסיף את החמוציות, הסלרי והאגוזים, לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל, לערבב היטב ולשים את גרגירי הרימון, הפקאן ואת תלתלי הבטטה. .
1
את הקינואה נבשל כמו אורז.
2
2 כוסות קינואה (אני משרה לפני במים רותחים דקה ומסננת) .
3
בסיר לשים מעט שמן, להוסיף את הקינואה, לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים. לסגור מכסה ולבשל על אש נמוכה 20 דקות. .
4
הכנת תלתלי בטטה-.
5
לקלף בטטה שלמה ולשים אותה במים כל הלילה במקרר או לחלופין לשים אותה חצי שעה במי קרח. לסנן לייבש היטב ולטגן אותה 2 דקות במעט שמן במחבת (להיזהר לא לשרוף)..
6
להרכבת הסלט-.
7
בקערה נשים את הקינואה (לצנן לפני). להוסיף את החמוציות, הסלרי והאגוזים, לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל, לערבב היטב ולשים את גרגירי הרימון, הפקאן ואת תלתלי הבטטה. .