לןגן

סלט קינואה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 06/09/2020 | 08:01
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט עשיר עם מלא דברים טובים ❤

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. את הקינואה נבשל כמו אורז

  2. 2 כוסות קינואה (אני משרה לפני במים רותחים דקה ומסננת)

  3. בסיר לשים מעט שמן, להוסיף את הקינואה, לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים. לסגור מכסה ולבשל על אש נמוכה 20 דקות.

  4. הכנת תלתלי בטטה-

  5. לקלף בטטה שלמה ולשים אותה במים כל הלילה במקרר או לחלופין לשים אותה חצי שעה במי קרח. לסנן לייבש היטב ולטגן אותה 2 דקות במעט שמן במחבת (להיזהר לא לשרוף).

  6. להרכבת הסלט-

  7. בקערה נשים את הקינואה (לצנן לפני). להוסיף את החמוציות, הסלרי והאגוזים, לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל, לערבב היטב ולשים את גרגירי הרימון, הפקאן ואת תלתלי הבטטה.