תקציר המתכון: סלט עשיר עם מלא דברים טובים ❤
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
את הקינואה נבשל כמו אורז
2 כוסות קינואה (אני משרה לפני במים רותחים דקה ומסננת)
בסיר לשים מעט שמן, להוסיף את הקינואה, לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים. לסגור מכסה ולבשל על אש נמוכה 20 דקות.
הכנת תלתלי בטטה-
לקלף בטטה שלמה ולשים אותה במים כל הלילה במקרר או לחלופין לשים אותה חצי שעה במי קרח. לסנן לייבש היטב ולטגן אותה 2 דקות במעט שמן במחבת (להיזהר לא לשרוף).
להרכבת הסלט-
בקערה נשים את הקינואה (לצנן לפני). להוסיף את החמוציות, הסלרי והאגוזים, לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל, לערבב היטב ולשים את גרגירי הרימון, הפקאן ואת תלתלי הבטטה.