ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
2 כפיות חרדל דיז'ון גרגירים
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נחתוך את הדג לקוביות קטנות.
-
2
בקערה נשים.
-
3
שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל ואת החרדל, נערבב ונעסה היטב את הקוביות.
-
4
נכניס למקרר למשך שעה.
-
5
נבשל את הפסטה ונניח בצד.
-
6
נכניס את הקוביות לתנור בחום של 180 .
-
7
נוציא ונחבר יחד עם הפסטה על הגז למשך כמה דק.
-
8
בצלחת ההגשה נקלוף מלפפונים ללא הקליפה זה יהיה המצע שלנו.
-
9
מעל נשים את הפסטה עם הקוביות.
-
10
נזגג במעט טחינה וזרעי צ'איה.
-
11
בתאבון!.
1
נחתוך את הדג לקוביות קטנות.
2
בקערה נשים.
3
שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל ואת החרדל, נערבב ונעסה היטב את הקוביות.
4
נכניס למקרר למשך שעה.
5
נבשל את הפסטה ונניח בצד.
6
נכניס את הקוביות לתנור בחום של 180 .
7
נוציא ונחבר יחד עם הפסטה על הגז למשך כמה דק.
8
בצלחת ההגשה נקלוף מלפפונים ללא הקליפה זה יהיה המצע שלנו.
9
מעל נשים את הפסטה עם הקוביות.
10
נזגג במעט טחינה וזרעי צ'איה.
11
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים