קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
נחתוך את הדג לקוביות קטנות
בקערה נשים
שמן זית, לימון סחוט, מלח ופלפל ואת החרדל, נערבב ונעסה היטב את הקוביות
נכניס למקרר למשך שעה
נבשל את הפסטה ונניח בצד
נכניס את הקוביות לתנור בחום של 180
נוציא ונחבר יחד עם הפסטה על הגז למשך כמה דק
בצלחת ההגשה נקלוף מלפפונים ללא הקליפה זה יהיה המצע שלנו
מעל נשים את הפסטה עם הקוביות
נזגג במעט טחינה וזרעי צ'איה
בתאבון!