הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים את החציל לקוביות קטנות. מטגנים את החציל בסוטאז נון סטיק. לטגן ללא שמן. במהלך הטיגון להוסיף ממש מעט שמן.
חותכים את הגמבה לרצועות קטנות ומוסיפים לסיר וממשיכים לטגן עד שהחציל והגמבה רכים.
מוסיפים שום כתוש ומספר שיני שום חתוכות לפרוסות .
מעבירים את התערובת לכלי ומוסיפים את התחמיץ של הסוכר, החומץ ושיני השום לטעום ולשפר טעמים.
ניתן להוסיף פטרוזיליה.