ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
פטרוזיליה קצוצה ללא הגבעולים
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות במשך הלילה כ-400 גר' גרגרי חיטה במים חמים, ולסנן..
-
2
לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את החיטה המסוננת ולטגן 5 דקות..
-
3
להוסיף:.
-
4
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות.
-
5
קישוא חתוך לקוביות.
-
6
שום קצוץ.
-
7
פטרוזיליה קצוצה.
-
8
מלח.
-
9
פלפל שחור.
-
10
מערבבים את הכל ומוסיפים:.
-
11
צימוקים.
-
12
חמוציות.
-
13
אגוזים טחונים.
-
14
כף שמן זית.
-
15
כף דבש.
-
16
לערבב ולבשל בערך חצי שעה עד שהחיטה מוכנה.
1
להשרות במשך הלילה כ-400 גר' גרגרי חיטה במים חמים, ולסנן..
2
לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את החיטה המסוננת ולטגן 5 דקות..
3
להוסיף:.
4
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות.
5
קישוא חתוך לקוביות.
6
שום קצוץ.
7
פטרוזיליה קצוצה.
8
מלח.
9
פלפל שחור.
10
מערבבים את הכל ומוסיפים:.
11
צימוקים.
12
חמוציות.
13
אגוזים טחונים.
14
כף שמן זית.
15
כף דבש.
16
לערבב ולבשל בערך חצי שעה עד שהחיטה מוכנה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים