תקציר המתכון: סלט עשיר שיכול לשמש גם כסלט וגם כארוחה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להשרות במשך הלילה כ-400 גר' גרגרי חיטה במים חמים, ולסנן.
לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את החיטה המסוננת ולטגן 5 דקות.
להוסיף:
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
קישוא חתוך לקוביות
שום קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
מערבבים את הכל ומוסיפים:
צימוקים
חמוציות
אגוזים טחונים
כף שמן זית
כף דבש
לערבב ולבשל בערך חצי שעה עד שהחיטה מוכנה