ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חצילים עם גומה בתחתית החציל = חציל נקבה ללא גרעינים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את החצילים, לשים אותם ע"ג מגבת נייר על מגש, לפזר עלייהם מלח ולשים בשמש שיתייבשו.
-
2
לאחר כשעה או יותר ליבש את פרוסות החצילים עם מגבת נייר.
-
3
לשים אותם בתבנית התנור על גבי נייר אפייה.
-
4
לפזר על פרוסות החציל פפריקה אדומה, לזלף שמן זית, לעסות עם הידיים.
-
5
לאפות בחום 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה.
-
6
אחרי שהחצילים התקררו לשים אותם בכלי הגשה, לשפוך עליהם את המרינדה, לערבב בעדינות ולפזר פטרוזיליה קצוצה ואת שיני השום.
-
7
להכניס למקרר מינימום יום לפני ההגשה. ככל שיהיו יותר זמן במקרר טעמם ישתפר.
1
לפרוס את החצילים, לשים אותם ע"ג מגבת נייר על מגש, לפזר עלייהם מלח ולשים בשמש שיתייבשו.
2
לאחר כשעה או יותר ליבש את פרוסות החצילים עם מגבת נייר.
3
לשים אותם בתבנית התנור על גבי נייר אפייה.
4
לפזר על פרוסות החציל פפריקה אדומה, לזלף שמן זית, לעסות עם הידיים.
5
לאפות בחום 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה.
6
אחרי שהחצילים התקררו לשים אותם בכלי הגשה, לשפוך עליהם את המרינדה, לערבב בעדינות ולפזר פטרוזיליה קצוצה ואת שיני השום.
7
להכניס למקרר מינימום יום לפני ההגשה. ככל שיהיו יותר זמן במקרר טעמם ישתפר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים