אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

789
צפיות

מטבוחה

המתכון של
מטבוחה

מנה ראשונה לשבת עם חלה. מתכון must have לכל יהודיה בבית

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עגבניות בשלות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • שום גבישי
  • מעט כמון (לא חובה)
  • מעט סוכר
  • בצל מטוגן לא חובה
  • פלפל ירוק חריף /כפית סחוג ביתי לא חובה
  • גמבה אדומה לא חובה
  • שום טרי לא חובה
אופן ההכנה
  • 1

    עגבניות במעבד מזון לטחון חלק בפולסים וחלק מהעגבניות לטחון עד הסוף. .


  • 2

    לשים עגבניות בסיר עם שמן ותבלינים עד שהנוזלים מתאדים לכמה שעות בחום נמוך.


  • 3

    לערבב מידי פעם שלא יישרף..


  • 4

    לסגנון יותר חריף לטגן בצל שום פלפל חריף וגמבה במחבת עם שמן לפני הוספת העגבניות..


1

עגבניות במעבד מזון לטחון חלק בפולסים וחלק מהעגבניות לטחון עד הסוף. .


2

לשים עגבניות בסיר עם שמן ותבלינים עד שהנוזלים מתאדים לכמה שעות בחום נמוך.


3

לערבב מידי פעם שלא יישרף..


4

לסגנון יותר חריף לטגן בצל שום פלפל חריף וגמבה במחבת עם שמן לפני הוספת העגבניות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים