ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
פלפל ירוק חריף /כפית סחוג ביתי לא חובה
-
-
אופן ההכנה
-
1
עגבניות במעבד מזון לטחון חלק בפולסים וחלק מהעגבניות לטחון עד הסוף. .
-
2
לשים עגבניות בסיר עם שמן ותבלינים עד שהנוזלים מתאדים לכמה שעות בחום נמוך.
-
3
לערבב מידי פעם שלא יישרף..
-
4
לסגנון יותר חריף לטגן בצל שום פלפל חריף וגמבה במחבת עם שמן לפני הוספת העגבניות..
1
עגבניות במעבד מזון לטחון חלק בפולסים וחלק מהעגבניות לטחון עד הסוף. .
2
לשים עגבניות בסיר עם שמן ותבלינים עד שהנוזלים מתאדים לכמה שעות בחום נמוך.
3
לערבב מידי פעם שלא יישרף..
4
לסגנון יותר חריף לטגן בצל שום פלפל חריף וגמבה במחבת עם שמן לפני הוספת העגבניות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים