לןגן

מטבוחה

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 08:41
מטבוחה

תקציר המתכון: מנה ראשונה לשבת עם חלה. מתכון must have לכל יהודיה בבית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עגבניות במעבד מזון לטחון חלק בפולסים וחלק מהעגבניות לטחון עד הסוף.

  2. לשים עגבניות בסיר עם שמן ותבלינים עד שהנוזלים מתאדים לכמה שעות בחום נמוך

  3. לערבב מידי פעם שלא יישרף.

  4. לסגנון יותר חריף לטגן בצל שום פלפל חריף וגמבה במחבת עם שמן לפני הוספת העגבניות.