אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

372
צפיות

פלפל מוחמץ (של אבא איסר)

המתכון של
פלפל מוחמץ (של אבא איסר)

בעלי אוהב מאוד את הפלפל שאבא שלי מכין

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 אריזות פלפלים קטנים
  • או
  • 6 יח' פלפלים גדולים
  • כף מלח
  • כף צילי גרוס חריף
  • כפית גדושה פלפל שחור גרוס
  • 2-3 שיני שום
  • 2-3 עלי דפנה
  • 5 פלפל אנגלי
  • 1/2 כוס חומץ
  • 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את הפלפלים בסיר עם מים כ-4 דקות או.


  • 2

    מחממים תנור ל-200 מעלות, שמים ספרי שמן על הפלפלים ואופים אותם כחצי שעה.


  • 3

    במידה ורוצים לקלף, יש לשים אותם בסיר סגור כדי שיזיעו ואז מקלפים (לא חייבים לקלף).


  • 4

    שמים את הפלפלים בצנצנת, מוסיפים את שאר המרכיבים.


  • 5

    מוסיפים חומץ ומים ביחס של 1/2 כוס חומץ על כל 1 כוס מים רותחים משאירים יום שלם מחוץ מחקרר ולאחר מכן, מאחסנים במקרר.


1

מרתיחים את הפלפלים בסיר עם מים כ-4 דקות או.


2

מחממים תנור ל-200 מעלות, שמים ספרי שמן על הפלפלים ואופים אותם כחצי שעה.


3

במידה ורוצים לקלף, יש לשים אותם בסיר סגור כדי שיזיעו ואז מקלפים (לא חייבים לקלף).


4

שמים את הפלפלים בצנצנת, מוסיפים את שאר המרכיבים.


5

מוסיפים חומץ ומים ביחס של 1/2 כוס חומץ על כל 1 כוס מים רותחים משאירים יום שלם מחוץ מחקרר ולאחר מכן, מאחסנים במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים